مهندسان مجرایی بین ورودی توربین توربوشارژر و خروجی آن طراحی کرده‌اند که این امکان را به توربو می‌دهد که دود در سرعت‌ بالا توربین را دور بزند و سبب کاهش فشار و سرعت عملکرد توربوشارژر ‌شود.

آیا باتوجه به‌عملکرد توربوشارژر و تولید فشار مصنوعی برای پیشرانه، امکان خرابی قطعاتی مانند پروانه و... در آن وجود دارد و دراین صورت مهندسان صنعت‌خودرو برای کنترل فشار توربوشارژر چه‌تدبیری اندیشیده‌اند؟ 

 به گزارش «اخبار خودرو»،مهندسان مجرایی بین ورودی توربین توربوشارژر و خروجی آن طراحی کرده‌اند که این امکان را به توربو می‌دهد که دود در سرعت‌ بالا توربین را دور بزند و سبب کاهش فشار و سرعت عملکرد توربوشارژر ‌شود. هدف از طراحی این مجرا کاهش فشار و سرعت بحرانی برای توربوشارژر درسرعت‌های بالاست که از خرابی و معیوب شدن آن پیشگیری می‌کند. زیرا افزایش فشارهای سرعت بالا توربو سبب خرابی توربین و افزایش ناگهانی دمای توربوشارژر خواهد شد. بنابراین برای پیشگیری از خرابی احتمالی، سوپاپ بای‌پس در توربوشارژرها تعبیه شده است. هرچند درنسل‌های جدید پرخوران‌ها طراحی سیستم به‌گونه‌ای انجام شده که فشار بحرانی در توربو کنترل و مقدار عمرمفید آن افزایش یابد. البته باید ذکر کرد عمده خرابی که درتوربوشارژرها رخ می‌دهد به‌دلیل عدم‌نگهداری صحیح راننده از خودرو و وارد کردن فشار بیش از حد به‌آن است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

آخرین اخبار